Mediapulse har udarbejdet visuel identitet, hjemmeside og facebook kampagne til vores seneste ejendomsprojekt og har gjort det til vores absolutte fulde tilfredshed. Samarbejdet i processen har været yderst behageligt og Ditte har arbejdet effektivt og målrettet for at overholde deadlines og har desuden udvist stor fleksibilitet. Der er ingen tvivl om, at vi også i fremtiden vil samarbejde med Mediapulse.

Henrik Walther Mogensen
Finansdirektør

LP_stor

 

 

 

Mediapulse var ansvarlig for den kreative udviklingsproces af det strategiske og positionerende design i den visuelle kommunikation i alt fra tryk til digitalt. Ditte Handeck har et innovativt og kreativt talent, som kun meget få besidder, Ditte Handreck forstår at tænke ud af boksen og udvikle visuel kommunikation med en kant samtidigt at holde fokus på den endelige målsætning.

Lone Iisager
Udviklings- og Marketingsdirektør


EDC_E_logo

 

 

 

 

På trods af tidspres, er alt udført til min fulde tilfredshed – både hjemmeside, brochurer, annoncer og prislister.
Hurtig respons på ændringsforslag.
Det er ikke Mediapulse skyld, hvis salgsprojektet ikke lykkes.


Per Liljegren
Partner, Ejendomsmægler & Valuar


EDC_logo

 

 

 

Vi har og har haft et fantastisk samarbejde med Mediapulse under skabelsen af vores website. Ditte Handreck forstod at tage udgangspunkt i vores ideer og udfra dem udvikle et smukt, spændende og æstetisk univers, hvor vores vision er ikke bare bibeholdt men også forbedret. Dittes kendskab og ekspertise indenfor sit medie er med til at åbne et univers af muligheder, som hun formår at skabe en rød tråd i. Vi er ovenud tilfredse med ikke bare produktet men også processen.


Julie Lautrop
Ejer af Lautrop & Linde

LL_Logo

 

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide