Om Mediapulse

Mediapulse er en full-service reklamevirksomhed med over 25 års erfaring inden for byggebranchen. Vi er specialiseret i at udvikle og levere markedsføringsmateriale til erhvervs- og projektbyggeri.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder digital strategi, markedsføringsstrategier, kampagner, hjemmesideudvikling, målgruppeanalyse, grafisk identitet, SoMe, tekstforfatning, videooptagelser, droneoptagelser, fotos, 3D-billeder, brochurer og meget mere.

Hos Mediapulse er vores passion for reklame og markedsføring tydelig i vores engagement og fokus på samarbejde med vores kunder. Vi går i detaljerne og graver dybt ned i vores opgaver for at sikre det bedste resultat.

Vores fleksibilitet og lydhørhed over for vores kunders behov betyder, at vi er åbne for nye idéer og altid tilpasser vores løsninger til kundens specifikke krav. Vi har også altid øje for at overholde det aftalte budget og finder kreative løsninger for at levere højkvalitetsresultater inden for de aftalte rammer.

En anden vigtig værdi hos Mediapulse er vores evne til at ramme de rigtige målgrupper. Uanset om et projekt er stort eller lille, hjælper vi altid vores kunder med at definere deres målgrupper og finde den bedste tilgang for at nå dem. Vi er dedikerede til at sikre, at vores kunder opnår de ønskede resultater i deres markedsføring og reklamestrategier.

Mediapulse ejes af Ditte Handreck, specialist inden for markedsføring af erhvervs- og projektbyggerier siden 2000. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres projekt info@mediapulse.dk

Copyright © Mediapulse All Rights Reserved